Teden nezavržene hrane Postani podpornik

Program tedna nezavržene hrane

Vaša podpora je ključnega pomena za uspeh Tedna nezavržene hrane. Preverite koledar aktivnosti in dogodkov ter nas obiščite. Ne zavrzite teh izjemnih priložnosti!

Prijavite se na delavnico

  • 12:00 - 13:00

    Otvoritev Tedna nezavržene hrane z Massimom Botturo

    Pogačarjev trg v Ljubljani

    Prvo dejanje naše pobude in uradni začetek številnih aktivnosti v družbi kuharskega velemojstra Massima Botture, ustanovitelja organizacije Food for Soul, ter mnogih uglednih gostov. Vabljeni!

  • 13:00 - 21:00

    Lukova jed iz nezavržene hrane

    Pogačarjev trg v Ljubljani

    Luka Jezeršek, pobudnik Tedna nezavržene hrane, bo vso popoldne pripravljal odlično jed iz nezavržene hrane, vi pa jo boste lahko poskusili. Jed ostaja skrivnost, dokler nas ne obiščete.

  • 11:00 - 13:00

    Kuharska delavnica brez zavržene hrane

    Pogačarjev trg v Ljubljani

    Poučna delavnica, kjer nam bodo priznani slovenski chefi postregli z uporabnimi rešitvami za pripravo okusnih jedi iz nezavržene hrane. Želite sodelovati?

  • 11:00 - 13:00

    Kuharska delavnica brez zavržene hrane

    Pogačarjev trg v Ljubljani

    Poučna delavnica, kjer nam bodo priznani slovenski chefi postregli z uporabnimi rešitvami za pripravo okusnih jedi iz nezavržene hrane. Želite sodelovati?

  • 11:00 - 13:00

    Kuharska delavnica brez zavržene hrane

    Pogačarjev trg v Ljubljani

    Poučna delavnica, kjer nam bodo priznani slovenski chefi postregli z uporabnimi rešitvami za pripravo okusnih jedi iz nezavržene hrane. Želite sodelovati? 

  • 10:00 - 12:00

    Izobraževalni seminar z Luko Koširjem

    Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor

    Spoznajte ustvarjalne recepte in inovativne tehnike kuhanja med druženjem z nadarjenim chefom nove generacije - Luko Koširjem. 

  • 11:00 - 13:00

    Kuharska delavnica brez zavržene hrane

    Pogačarjev trg v Ljubljani

    Poučna delavnica, kjer nam bodo priznani slovenski chefi postregli z uporabnimi rešitvami za pripravo okusnih jedi iz nezavržene hrane. Želite sodelovati?

  • 11:00 - 13:00

    Izobraževalni seminar z Luko Jezerškom

    Biotehniški izobraževalni center v Ljubljani

    Vabljeni na strokovni seminar, kjer boste tudi spretnejši kuharji spoznali skrivnosti in kuharske veščine za pripravo jedi brez zavržene hrane. Svoje bogate izkušnje in izjemno znanje bo delil Luka Jezeršek. 

  • 11:00 - 13:00

    Kuharska delavnica brez zavržene hrane

    Pogačarjev trg v Ljubljani

    Poučna delavnica, kjer nam bodo priznani slovenski chefi postregli z uporabnimi rešitvami za pripravo okusnih jedi iz nezavržene hrane. Želite sodelovati?