Meniji iz nezavržene hrane
Obiščite izbrane restavracije po vsej Sloveniji in uživajte v posebnih menijih iz nezavržene hrane, pripravljenih v podporo naši edinstveni pobudi.
Dvor Jezeršek / Chef Luka Jezeršek / Cerklje na Gorenjskem
JB restavracija / Chef Janez Bratovž / Ljubljana
Gostilna Mahorčič / Chefinja Ksenija Mahorčič / Rodik/Kozina
Restavracija MAK / Chef David Vračko / Maribor
Gostilna Rajh / Chefinja Tanja Pintarič / Murska Sobota
Pavus / Chef Marko Pavčnik / Grad Tabor Laško
Gostilna Repovž / Chefinja Metka Repovž / Šentjanž
Domačija Novak / Chefinja Miriam Novak / Dvor
Restavracija Strelec / Chef Igor Jagodic / Ljubljana
Gostišče Grič / Chef Luka Košir / Horjul
Gostilnica Ruj / Chef Peter Patajac / Dutovlje
Kendov Dvorec / Chefinja Klavdija Pirih, Chef Franci Pivk / Spodnja Idrija
Gostišče Primorka / Chef Gregor Kocjančič / Strunjan
Gostilna pri Lojzetu / Chef Tomaž Kavčič / Vipava
Majerija / Chef Matej Tomažič / Vipava
Restavracija Dam / Chef Fakuč / Nova Gorica
Restavracija Rizibizi / Chef Tomaž Bevčič / Portorož
Restavracija Kult 316 / Chef Blaž Švigelj / Ljubljana
Restavracija Sedem / Chef Kristjan Anderlič / Maribor