Teden nezavržene hrane Postani podpornik

Program tedna nezavržene hrane

Vaša podpora je ključnega pomena za uspeh Tedna nezavržene hrane. Preverite koledar aktivnosti in dogodkov ter nas obiščite. Ne zavrzite teh izjemnih priložnosti!

Prijavite se na delavnico

  • 12:00 - 13:00

    Otvoritev Tedna nezavržene hrane z Massimom Botturo

    Pogačarjev trg v Ljubljani

    Prvo dejanje naše pobude in uradni začetek številnih aktivnosti v družbi kuharskega velemojstra Massima Botture, ustanovitelja organizacije Food for Soul, ter mnogih uglednih gostov. Vabljeni!

  • 13:00 - 21:00

    Lukova jed iz nezavržene hrane

    Pogačarjev trg v Ljubljani

    Luka Jezeršek, pobudnik Tedna nezavržene hrane, bo vso popoldne pripravljal odlično jed iz nezavržene hrane, vi pa jo boste lahko poskusili. Jed ostaja skrivnost, dokler nas ne obiščete.

  • 11:00 - 13:00

    Kuharska delavnica brez zavržene hrane

    Pogačarjev trg v Ljubljani

    Poučna delavnica, kjer nam bodo priznani slovenski chefi postregli z uporabnimi rešitvami za pripravo okusnih jedi iz nezavržene hrane. Želite sodelovati?

  • 11:00 - 13:00

    Kuharska delavnica brez zavržene hrane

    Pogačarjev trg v Ljubljani

    Poučna delavnica, kjer nam bodo priznani slovenski chefi postregli z uporabnimi rešitvami za pripravo okusnih jedi iz nezavržene hrane. Želite sodelovati?

  • 11:00 - 13:00

    Kuharska delavnica brez zavržene hrane

    Pogačarjev trg v Ljubljani

    Poučna delavnica, kjer nam bodo priznani slovenski chefi postregli z uporabnimi rešitvami za pripravo okusnih jedi iz nezavržene hrane. Želite sodelovati? 

  • 10:00 - 12:00

    Izobraževalni seminar z Luko Koširjem

    Višja gostinska šola v Mariboru

    Spoznajte ustvarjalne recepte in inovativne tehnike kuhanja med druženjem z nadarjenim chefom nove generacije - Luko Koširjem. 

  • 11:00 - 13:00

    Kuharska delavnica brez zavržene hrane

    Pogačarjev trg v Ljubljani

    Poučna delavnica, kjer nam bodo priznani slovenski chefi postregli z uporabnimi rešitvami za pripravo okusnih jedi iz nezavržene hrane. Želite sodelovati?

  • 11:00 - 13:00

    Izobraževalni seminar z Luko Jezerškom

    Biotehniški izobraževalni center v Ljubljani

    Vabljeni na strokovni seminar, kjer boste tudi spretnejši kuharji spoznali skrivnosti in kuharske veščine za pripravo jedi brez zavržene hrane. Svoje bogate izkušnje in izjemno znanje bo delil Luka Jezeršek. 

  • 11:00 - 13:00

    Kuharska delavnica brez zavržene hrane

    Pogačarjev trg v Ljubljani

    Poučna delavnica, kjer nam bodo priznani slovenski chefi postregli z uporabnimi rešitvami za pripravo okusnih jedi iz nezavržene hrane. Želite sodelovati?

  • 12:00 - 23:00

    Meniji iz nezavržene hrane

    Obiščite izbrane restavracije po vsej Sloveniji in uživajte v posebnih menijih iz nezavržene hrane, pripravljenih v podporo naši edinstveni pobudi.

    Dvor Jezeršek / Chef Luka Jezeršek / Cerklje na Gorenjskem

    JB restavracija / Chef Janez Bratovž / Ljubljana

    Gostilna Mahorčič / Chefinja Ksenija Mahorčič / Rodik/Kozina

    Restavracija MAK / Chef David Vračko / Maribor

    Gostilna Rajh / Chefinja Tanja Pintarič / Murska Sobota

    Pavus / Chef Marko Pavčnik / Grad Tabor Laško

    Gostilna Repovž / Chefinja Metka Repovž / Šentjanž

    Domačija Novak / Chefinja Miriam Novak / Dvor

    Restavracija Strelec / Chef Igor Jagodic / Ljubljana

    Gostišče Grič / Chef Luka Košir / Horjul

    Gostilnica Ruj / Chef Peter Patajac / Dutovlje

    Kendov Dvorec / Chefinja Klavdija Pirih, Chef Franci Pivk / Spodnja Idrija

    Gostišče Primorka / Chef Gregor Kocjančič / Strunjan

    Gostilna pri Lojzetu / Chef Tomaž Kavčič / Vipava

    Majerija / Chef Matej Tomažič / Vipava

    Restavracija Dam / Chef Fakuč / Nova Gorica

    Restavracija Rizibizi / Chef Tomaž Bevčič / Portorož

    Restavracija Kult 316 / Chef Blaž Švigelj / Ljubljana

    Restavracija Sedem / Chef Kristjan Anderlič / Maribor

     

     

  • 12:00 - 23:00

    Meniji iz nezavržene hrane

    Obiščite izbrane restavracije po vsej Sloveniji in uživajte v posebnih menijih iz nezavržene hrane, pripravljenih v podporo naši edinstveni pobudi.

    Dvor Jezeršek / Chef Luka Jezeršek / Cerklje na Gorenjskem

    JB restavracija / Chef Janez Bratovž / Ljubljana

    Gostilna Mahorčič / Chefinja Ksenija Mahorčič / Rodik/Kozina

    Restavracija MAK / Chef David Vračko / Maribor

    Gostilna Rajh / Chefinja Tanja Pintarič / Murska Sobota

    Pavus / Chef Marko Pavčnik / Grad Tabor Laško

    Gostilna Repovž / Chefinja Metka Repovž / Šentjanž

    Domačija Novak / Chefinja Miriam Novak / Dvor

    Restavracija Strelec / Chef Igor Jagodic / Ljubljana

    Gostišče Grič / Chef Luka Košir / Horjul

    Gostilnica Ruj / Chef Peter Patajac / Dutovlje

    Kendov Dvorec / Chefinja Klavdija Pirih, Chef Franci Pivk / Spodnja Idrija

    Gostišče Primorka / Chef Gregor Kocjančič / Strunjan

    Gostilna pri Lojzetu / Chef Tomaž Kavčič / Vipava

    Majerija / Chef Matej Tomažič / Vipava

    Restavracija Dam / Chef Fakuč / Nova Gorica

    Restavracija Rizibizi / Chef Tomaž Bevčič / Portorož

    Restavracija Kult 316 / Chef Blaž Švigelj / Ljubljana

    Restavracija Sedem / Chef Kristjan Anderlič / Maribor