
RECEPT CHEFA MATEJA TOMAŽIČA
HRUSTLJAVI MOŠNJIČKI Z ZELIŠČNO RIŽOTO IN OMAKO IZ CELIH PARADIŽNIKOV (4 osebe) TESTO: 8 krpic vlečenega tes...
Bodite na tekočem, sledite novicam in se nam pridružite.
HRUSTLJAVI MOŠNJIČKI Z ZELIŠČNO RIŽOTO IN OMAKO IZ CELIH PARADIŽNIKOV (4 osebe) TESTO: 8 krpic vlečenega tes...
V podporo pobudi Tedna nezavržene hrane je 1. in 2. junija kar 19 vrhunskih restavracij po vsej Sloveniji prip...
Znane Slovenke in Slovenci so se v vrhunski ljubljanski restavraciji JB udeležili prav posebne večerje. Celote...
Dalibor Matijević si z inovativnim upravljanjem presežkov hrane v okviru projekta Robin Food aktivno prizadeva...
Delavnici z Matejem Tomažičem na Tednu nezavržene hrane so se pridružili tudi Sabina Penšek Iva Gruden in Jern...
V okviru Tedna nezavržene hrane sta se odvila tudi izobraževalna seminarja, in sicer na Višji strokovni šoli z...
Matej Tomažič, chef Domačije Majerija, nam je na Pogačarjevem trgu v pop-up kuhinji pripravil slastne "fritole...
Ponedeljkovo dopoldne je v pop-up kuhinji začinil znan kuharski obraz, ki stoji za priznano slovensko restavra...
V nedeljo je svoje izkušnje z nami delila Kaja Pogacar, ki se ustvarjanja v kuhinji vedno loteva s spoštovanje...
Na delavnici s Tereza Poljanič smo se učili priprave veganskih burgerjev ter slastnih veganskih sladic brez za...
Massimo Bottura je skupaj s slovenskimi vrhunskimi chefi podprl in otvoril Teden nezavržene hrane. S svojim sp...
Svoje trike in recepte za manj zavržene hrane so z nami delili tudi Janez Bratovž iz JB restavracija, David Vr...
V domačih gospodinjstvih najpogosteje zavržemo kruh. Da star kruh ne bi postal zgolj odpadek, ga lahko s kreat...
Luka Jezeršek je pobudnik iniciative Teden nezavržene hrane. Želi pokazati, da je tudi vrhunska pogostitev lah...
Aktivnosti Tedna nezavržene hrane so dosegle več kot poldrugi milijon ljudi, kar daje realno upanje, da se kol...
Številne in raznolike aktivnosti Tedna nezavržene hrane so dosegle več kot 1,5 milijonov ljudi po vsej Sloveni...