Teden nezavržene hrane Postani podpornik

Kuharska delavnica z organizacijo Robin Food

Dalibor Matijević si z inovativnim upravljanjem presežkov hrane v okviru projekta Robin Food aktivno prizadeva zmanjševati nastanek odpadne hrane. Kako se tega loteva v lastni režiji, kakšne nasvete priporoča pri pripravi jedi in shranjevanju živil, je z nami ter s svojo ekipo delil na kuharski delavnici. 
Teden nezavržene hrane sta s svojim obiskom podprla tudi znana slovenska akrobata, Filip in Blaž, iz F&B Acrobatics. 

Postani podpornik

Pridružite se nam na Tednu nezavržene hrane, kjer bomo v 8 dneh dokazali, da lahko skupaj občutno zmanjšamo količino zavržene hrane, hrani povrnemo spoštovanje ter pomembno prispevamo k izkoreninjenju lakote. 

Želimo, da Slovenija postane prva država, ki se bo družno soočila s tem izzivom in tako postala zgled vsemu svetu.

Za popoln uspeh potrebujemo podporo, pomoč in energijo vseh – tudi vas.

Skupaj nas je že: 365
Postani podpornik
Massimo Bottura

Massimo Bottura

Našo edinstveno iniciativo podpira tudi Massimo Bottura, eden izmed najboljših kuharjev na svetu in začetnik mednarodnega gibanja za manj zavržene hrane Food for Soul. Gibanje s povezovanjem številnih kuharskih mojstrov, dobaviteljev, organizacij in osveščenih posameznikov stremi k ponovnemu vzpostavljanju izgubljenega spoštovanja do hrane ter si prizadeva za pomoč vsem, ki v svetu obilja ostajajo lačni. Massimo Bottura je odločnost pri reševanju tega vse bolj perečega globalnega izziva dokazal s številnimi medijsko odmevnimi dogodki, med katerimi velja izpostaviti kuhanje iz ostankov hrane za obubožane prebivalce favel med olimpijskimi igrami v Rio de Janeiru ter podobno akcijo na milanskem Expu pred dvema letoma.

  • Polonca J.
    Polonca J.
  • Vojka J.
    Vojka J.
  • Marko V.
    Marko V.
  • Boštjan J.
    Boštjan J.
  • Katarina K.
    Katarina K.
  • Lili P.
    Lili P.
  • Sa B.
    Sa B.
  • dušan j.
    dušan j.
  • Luka M.
    Luka M.
  • Alja K.
    Alja K.
  • Ana M.
    Ana M.
  • Diana H.
    Diana H.